Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: PSV haalt middenvelder van Tottenham Hotspur

Goed nieuws voor de PSV. Ze hebben namelijk een middenvelder weten te strikken van Tottenham Hotspur. Het gaat om de 16-jarige Engels jeugdinternational Noni Madueke. Hij heeft in Eindhoven een contract tot 2021 getekend.

Op de officiële website van de Eindhovenaren reageert hij: “Voor mijn gevoel is PSV de club waar ik me het beste kan ontwikkelen. PSV is een massive club met een geweldige historie. Ik kan niet wachten om stap voor stap naar het eerste elftal toe te groeien.”

Directeur John de Jong meldt: “Wij zijn ontzettend blij met zijn komst naar PSV. Het is ontzettend mooi dat een speler met zijn achtergrond, Engels jeugdinternational spelend voor een Engelse topclub kiest voor het jeugdtraject van PSV. Dat betekent dat deze jongen perspectief ziet om hier door te breken en dat is dan ook de bedoeling. Wij geloven in hem en wensen hem heel veel succes.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.