Voetbal4u.com

Eredivisie Rafael van der Vaart traint mee met club uit de Eredivisie

Rafael van der Vaart traint momenteel mee met de selectie van PEC Zwolle. Dit om zijn conditie op peil te houden en ‘vlieguren op het trainingsveld te maken’.

‘Het contact tussen Rafael van der Vaart en PEC Zwolle is tot stand gekomen door John van ’t Schip. De trainer en aanvallende middenvelder kennen elkaar vanuit hun gezamenlijke periode bij Ajax en het Nederlands elftal’, schrijven De Blauwvingers op hun clubwebsite.

‘Van der Vaart speelde 109 interlands voor het Nederlands elftal en was onder meer actief in de WK-finale van 2010. Tijdens zijn carrière kwam Van der Vaart uit voor Ajax, HSV, Real Madrid, Tottenham Hotspur, Real Betis en het Deense FC Midtjylland.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.