Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV dreigt bepalende speler te verliezen aan verrassende club’

Er lijkt een verrassende club langs te komen bij PSV voor één van haar sterkhouders. Er zijn namelijk nieuwe ontwikkelingen gaande rondom Luuk de Jong.

De Jong zag vorig jaar zomer een transfer naar Girondins de Bordeaux mislukken, waarna ook meerdere pogingen van het Mexicaanse Club América geen resultaat opleverden. Een langer verblijf bij PSV leek daardoor een realistische optie. Er werd zelfs gesproken over contractverlenging.

Maar volgens Franse media komt er nu toch weer belangstelling op gang. Waar Bordeaux vorig jaar zomer nog op sneue wijze de stekker uit de onderhandelingen trok, daar zou de PSV-spits nu wel degelijk in het profiel passen. Mogelijk resulteert dat in nieuwe gesprekken tussen de partijen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.