Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax dreigt speler kwijt te raken aan Liverpool’

Ajax dreigt één van haar toptalenten kwaijt te raken aan Liverpool. Rechtsback Ki-Jana Hoever heeft daar namelijk een goede stage achter de rug.Dat meldt de Liverpool Echo.

Hoever is een zestienjarige rechtsback, die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan. De jeugdinternational (Oranje O16) liep één week rond op de Kirkby Academy en liet een goede indruk achter. Liverpool hoopt hem op korte termijn te contracteren.

Hoever speelt sinds 2014 bij Ajax, dat hem destijds losweekte uit de AZ-opleiding. Omdat hij nog geen profcontract heeft getekend in Amsterdam, hoeft Liverpool alleen een opleidingsvergoeding te betalen. Ajax wil Hoever volgens de Liverpool Echo nog steeds vastleggen, maar lijkt achter het net te vissen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML