Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Adidas ziet Ajax als wereldtop, club ontvangt meer van Adidas dan PSV en Feyenoord van hoofdsponsor’

Adidas ziet Ajax als een wereldmerk en daarom ontvangt de club meer sponsorgeld dan Feyenoord en PSV. Adidas wil alleen nog maar voor absolute A-merken betalen en clubs als Schalke ’04, Olympique Marseille en AC Milan werden na afloop van hun contract afgestoten door het Duitse sportmerk.

Ajax was bang dat zij op hetzelfde lot konden rekenen. De Amsterdammers worden echter als wereldtop aangemerkt en horen daarbij in een rijtje met onder meer Real Madrid, Juventus, Manchester United, Bayern München en de nationale elftallen vna Argentinië en Duitsland. Feyenoord heeft ook Adidas als shirtsponsor. Echter hebben zij een ander soort samenwerking.

In totaal zal Ajax acht miljoen euro per jaar ontvangen voor de samenwerking.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.