Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Berghuis stookt vuurtje tussen Feyenoord en Ajax vast flink op

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis is niet onder de indruk van de miljoenen-aankopen van Ajax. In de ogen van hem hoeven de Rotterdammers zich geen zorgen te maken.

Feyenoord haalde deze zomer alleen Yassin Ayoub en Luis Sinisterra binnen als aanwinsten en gaf pas 2 miljoen euro uit, 40 miljoen minder dan de Amsterdamse rivaal. Het verschil in kwaliteit tussen beide selecties lijkt op het eerste oog dan ook groot, maar daar is Berghuis het niet mee eens.

“Ajax doet goede zaken, maar bij ons zijn er veel jongens gebleven”, aldus de aanvaller, die niet vindt dat Ajax op papier veel sterker lijkt dan Feyenoord. “Ik vind niet dat er per se iemand bij moet komen om met hen te concurreren”, aldus Berghuis tegenover De Telegraaf.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.