Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax wil ‘nieuwe Luka Modric’ ophalen in de Premier League’

Ajax is helemaal los. De Amsterdammers willen nu weer een zak met geld op tafel leggen voor een talent van West Ham United. Dit weet het medium The Mirror te melden. Het gaat om Domingos Quina.

De achttienjarige Quina geldt als een enorm talent, maar een doorbraak lijkt er bij West Ham United nog niet in te zitten. De Portugese jeugdinternational weigert daarom zijn tot medio 2019 doorlopende contract te verlengen. West Ham is bereid om hem voor iets minder dan 700.000 euro van de hand te doen om een transfervrij vertrek te voorkomen.

Wat betreft belangstelling heeft Quina, een aanvallende middenvelder die ook op de flanken uit de voeten kan, niets te klagen. 1899 Hoffenheim, Werder Bremen en Manchester City azen op zijn handtekening, net als Ajax. Eerder werd Quina door voormalig West Ham-trainer Slaven Bilic vergeleken met Luka Modric.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.