Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona wacht voorrondes Champions League af voor Frenkie de Jong’

FC Barcelona is bereid om te wachten met het aantrekken van Frenkie de Jong na de voorrondes voor de Champions League. De Catalaanse grootmacht is er namelijk van overtuigt dat wanneer Ajax zich niet weet te plaatsen voor de groepsfase dat de Jong dan zal openstaan voor een vertrek.

Barcelona heeft De Jong al maanden hoog op de verlanglijst staan. De club had al verwacht dat de onderhandelingen met Ajax moeizaam zouden verlopen, maar niet dat het zo gecompliceerd zou worden. De Jong zou zelf de beslissing van Ajax respecteren om hem nu niet te verkopen.

Mocht de transfer alsnog rond komen is de verwachting dat dit voor ongeveer vijftig miljoen euro zal zijn. Omdat De Jong alleen maar voor Barcelona wil spelen, zou dit de prijs lager houden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.