Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax lijkt zeer gewilde sterspeler toch nog kwijt te raken’

Het ziet ernaar uit dat Ajax voor het sluiten van de transferperiode nog afscheid moet gaan nemen van Hakim Ziyech. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Ziyech inzet op een club van het kaliber AS Roma. ‘Hij weet dat clubs uit die categorie verregaande belangstelling hebben. AS Roma kocht deze maand heel veel spelers, maar Ziyech zat daar (nog) niet tussen. Zijn prestaties op het WK hielpen niet meer. In de drie wedstrijden met Marokko kon hij zich nauwelijks onderscheiden’, aldus de krant.

Behalve zijn prestaties op het WK is ook Ajax een belemmerende factor. De club wil naar verluidt bijna 40 miljoen euro ontvangen en die prijs zal niet gedaald zijn nu AZ-aanvaller Alireza Jahanbakhsh voor 25 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion vertrokken is. ‘Ajax-directeur Marc Overmars zal het hebben gezien. Hoeveel is Ziyech van een internationaal meer gerenommeerde club als Ajax dan wel niet waard?”, schrijft het AD.

In Engeland sluit de transfermarkt dit jaar al op 9 augustus, in Italië op 18 augustus. “Kiest Ajax ervoor om Ziyech in elk geval te houden tot de kwalificatie voor de Champions League is veiliggesteld, dan kan hij alleen nog maar worden getransfereerd naar Spanje of Frankrijk. Het laatste voorrondeduel voor de Champions League is op 28 augustus.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.