Voetbal4u.com

PRIMERA DIVISION: ‘Miljoenenaankoop Ajax verlaat club nú al weer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Zon anderhalf jaar geleden tekende Luis Manuel Orejuela een contract bij Ajax. Een succes werd het niet. Na verluidt kan hij zijn carriere nu een nieuwe impuls gaan geven. Een club uit de Spaanse Primera Division is namelijk in hem geinteresseerd.

De Spaanse media melden namelijk dat de toekomst van de rechtsback vermoedelijk bij Real Betis Sevilla ligt. De voormalige werkgever van Rafael van der Vaart is nog op zoek naar een vleugelverdediger en heeft de naam van de Ajacied klaarblijkelijk op zijn verlanglijstje staan. Mogelijk willen de Spanjaarden nog wat voor de Colombiaan betalen ook, zodat Ajax er in ieder geval nog íéts aan overhoudt.

Dat laatste is namelijk geen gegeven, want ook een terugkeer naar zijn vaderland lonkt voor Orejuela. Deportivo Cali en Atlético Nacional hebben voorzichtige interesse, maar willen eigenlijk maar weinig tot helemaal niets betalen voor hun doelwit. De Amsterdammers legden echter 3,6 miljoen euro op tafel voor de back, die alleen maar van waarde was bij Jong Ajax en bij de hoofdmacht vooral liet zien het gewenste niveau te ontberen. Nu wil hij echter niet meer uitkomen voor de beloften.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *