Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Enorme transferklap voor PSV: ‘We willen niet eens met ze praten’

PSV zou haar selectie nog dolgraag een impuls willen geven met de komst van een nieuwe middenvelder maar Erick Gutierrez lijkt dit niet te gaan worden.

Vicevoorzitter Andrés Fassi van het Mexicaanse CF Pachuca vertelt namelijk in een interview met FOX Sports: “Guti is een hele speciale speler, een international en een van de belangrijkste jeugdproducten van onze club: samen hebben we hem gevormd tot een diamant. Het bod van PSV is niet eens een derde van wat hij eigenlijk waard is en we kiezen er dan ook voor om niet om de onderhandelingstafel plaats te nemen.”

Daar voegt de beleidsbepaler nog wel aan toe dat een transfer an sich mogelijk is voor alle spelers van Pachuca, als de aanbieding maar goed genoeg is. In Mexico heeft men er echter geen vertrouwen meer in dat PSV op de proppen zal komen met een bod dat te mooi is om af te wijzen. Naar verluidt boden de Eindhovenaren 4 miljoen euro voor 50 procent van de transferrechten van Gutiérrez, maar denkt de Liga MX-club aan een transferbedrag van ongeveer 10 tot 15 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!