Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Topspeler zit er compleet doorheen door beslissing PSV’

Een paar dagen geleden maakte PSV bekend dat het Ryan Thomas overnam van PEC Zwolle. Dit was een harde klap in het gezicht van Erick Gutierrez. Hij had graag de overstap gemaakt naar Eindhoven.

De Mexicaan gaf deze transferperiode een paar keer aan dat hij maar al te graag voor de regerend landskampioen van de Eredivisie wilde spelen en de Eindhovenaren brachten ook daadwerkelijk een bod op hem uit. CF Pachuca veegde dit echter gelijk van tafel en noemde de aanbieding respectloos. De speler zelf hoopte dat PSV zich met een nieuw bod zou melden in Mexico, maar dit gebeurde dus niet.

Volgens diverse Mexicaanse media is Gutiérrez nu behoorlijk gedesillusioneerd geraakt door zijn mislukte transfer naar de club van zijn goede vriend Hirving Lozano. Het is de grote droom van de international om naar Europa te verhuizen en vooralsnog is dit dus mislukt. Naar verluidt blijft PSV overigens voorzichtig geïnteresseerd in zijn diensten, maar de vraagprijs van Pachuca van 15 miljoen euro is gewoon te hoog om zaken te kunnen doen voor de club van oefenmeester Mark van Bommel.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.