Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘FC Barcelona informeert Ajax over definitief besluit’

Het lijkt erop dat Ajax een meevaller heeft. Volgens een Catalaans radiostation blijft Frenkie de Jong dit seizoen in Amsterdam spelen.

FC Barcelona probeerde de afgelopen maanden een deal te sluiten met Ajax. Er werd zelfs een bedrag van 50 miljoen euro ter sprake gebracht, maar de Amsterdammers bleken niet te vermurwen: De Jong was niet te koop. Toch werd recentelijk nog rekening gehouden met een transfer bij een mislukte Champions League-missie.

Vanuit Catalonië klinken nu dus andere geluiden. FC Barcelona zou zich definitief neer hebben gelegd bij de ‘nee’ van Ajax, ongeacht de Europese prestaties. De kans is groot dat de Spaanse kampioen voor volgend jaar zomer wél doortrekt gelet op eerdere berichten.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.