Voetbal4u.com

Eredivisie OPSTELLING AJAX: Erik Ten Hag zorgt wederom voor grote verrassing

Vanavond is het erop of eronder voor Ajax. Ze spelen dan de returnwedstrijd tegen Standard Luik. Het eerste duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. En dat gaan de Amsterdammers doen met Lasse Schöne in de basis. De ervaren Deen krijgt de voorkeur boven Donny van de Beek, zo meldt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf.

Van de Beek kreeg onlangs nog een verkapte belofte dat hij in de return wél zou gaan spelen, maar gisteren was coach Erik ten Hag daar al plots een stuk terughoudender over. Nu blijkt dus dat Van de Beek toch weer op de bank zit.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; F. De Jong, Schöne, Ziyech; Neres, Huntelaar, Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.