Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sofyan Amrabat krijgt duidelijk signaal van Feyenoord’

Gisteren speelde Feyenoord met 1-1 gelijk tegen het Slowaakse Trencin. Sofyan Amrabat moest het doen met een plaats op de tribune. Een duidelijk signaal van de Rotterdammers.

Amrabat lijkt namelijk geen toekomst meer te hebben bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft weinig vertrouwen meer in de Marokkaans international. Zelfs nu Yassin Ayoub en Renato Tapia er vanwege blessures niet bij waren, was er voor Amrabat geen plek op de reservebank. Van Bronckhorst gaf de voorkeur aan jonkies als Lutsharel Geertruide, Wouter Burger en Mo El Hankouri.

Op het afgelopen WK was Amrabat nog present met Marokko en kreeg als invaller zelfs minuten. Vorig seizoen speelde het jongere broertje van Nordin Amrabat 21 keer voor Feyenoord in de Eredivisie, maar daar zaten veel invalbeurten bij. Hij scoorde pas één keer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.