Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer krijgt herkansing na mislukte Basel-flirt’

Frank de Boer was aan het begin van het seizoen kandidaat om de nieuwe trainer te worden van FC Basel maar werd het uiteindelijk niet. Nu is er een nieuwe mogelijkheid in de Franse competitie.

Volgens Franse media is De Boer namelijk een logische kandidaat om hoofdtrainer te worden bij Girondins de Bordeaux. In die hoedanigheid zou de Nederlander de opvolger moeten worden van Gus Poyet, die werd ontslagen na een tirade op de persconferentie jegens de clubdirectie.

De Boer zou naar verluidt één van de opties zijn. Het gaat op dit moment nog vooral om speculatie, want er worden ook andere namen genoemd. Zo is de naam van Thierry Henry (assistent-bondscoach van België) eveneens genoemd als kandidaat.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.