Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Nieuwe speler van PSV zes tot negen maanden niet inzetbaar door blessure

Een drama voor PSV. De recent aangetrokken Ryan Thomas heeft namelijk een zware blessure opgelopen en is de komende maanden niet inzetbaar voor zijn nieuwe werkgever. Dit weet RTV Oost te melden.

Het medium schrijft op woensdagmiddag: “Een drama voor Ryan Thomas. De kleine middenvelder, die onlangs de overstap maakte van PEC Zwolle naar PSV, heeft een kruisband gescheurd en ligt er zes tot negen maanden uit. De Nieuw-Zeelander liep de blessure op tijdens een training. Thomas was in Zwolle in vijf seizoenen een belangrijke speler geworden. Hij wilde dan ook graag een stap maken en vertrok een kleine twee weken geleden naar de Eindhovense landskampioen. Op zijn debuut voor die club moet hij nu dus een lange tijd wachten.”

Eigenlijk mikte PSV op een samenwerking met Érick Gutiérrez van CF Pachuca, maar de international van Mexico en goede vriend van Hirving Lozano bleek al snel te duur. Het is onbekend of hij nu alsnog in beeld komt: de vraagprijs van 10 tot 15 miljoen euro van zijn werkgever is een flinke sta-in-de-weg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.