Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Royston Drenthe over mogelijke terugkeer naar Feyenoord’

Royston Drenthe heeft zijn schoenen weer aangetrokken en speelt dit seizoen voor Sparta. Zit een terugkeer bij zijn oude club Feyenoord er nu ook weer in voor de multifunctionele voetballer?

De voetballer vergelijkt de huidige Drenthe met die uit het verleden. “De Royston Drenthe die in 2007 bij Real Madrid tekende, was een uitermate goede voetballer. Hij had meer talent dan wie dan ook. Maar hij had geen flauw benul van wat hem te wachten stond, weet je. De Royston Drenthe die in 2018 bij Sparta speelt, is op zijn 31ste nog steeds een uitermate goede voetballer, maar hij is ook zelfverzekerd en doelbewust. Hij is hier voor Sparta, voor zichzelf en voor zijn familie en hij speelt voor niets minder dan het kampioenschap.” En die terugkeer bij Feyenoord? “Niets is ondenkbaar, weet je. De kwaliteit is er nog.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.