Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kevin Strootman kan PSV flinke som geld opleveren’

Mocht Kevin Strootman deze transferperiode nog vertrekken bij AS Roma dan PSV een leuke som geld tegemoet zien. Naar verluidt heeft Olympique Marseille 25 miljoen euro voor hem over. Dit weet trainer Eusebio Di Francesco  te bevestigen.

De coach zegt op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel van maandag tegen Atalanta Bergamo: “Ik kan bevestigen dat er onderhandelingen gaande zijn. We gaan bekijken hoe Strootman zich op de training houdt en zullen de situatie met hem bespreken. Als het aan mij ligt, zit hij gewoon bij de wedstrijdselectie. Maar dat ligt ook aan hem. De wedstrijd tegen Atalanta is een belangrijke en ik kan alleen maar zeggen dat Strootman een belangrijke speler blijft voor ons. We zullen zien hoe het zich ontwikkelt.”

Naar verluidt mag Strootman helemaal zelf bepalen of hij naar Marseille wil transfereren of niet. Roma heeft het geld niet per se nodig, maar kan best een financiële bonus gebruiken en heeft de bal dus bij de controleur neergelegd. Besluit de Oranje-international te verhuizen, dan verdient PSV hoogstwaarschijnlijk een leuk bedragje. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het om ongeveer 1 miljoen euro.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.