Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Flinke salarisverhoging voor sterspeler Ajax’

Een sterkhouder van Ajax kan waarschijnlijk een flinke salarisverhoging tegemoet zien. Dit zegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. Hij vindt dat Marc Overmars werk moet gaan maken met het belonen van hem.

De journalist stelt: “De toezegging van de Ajax-leiding om een transfer niet te dwarsbomen staat tot eind van de week. Met latente interesse uit Frankrijk en Duitsland valt een transfer van Ziyech niet volledig uit te sluiten, hoewel zijn ideaalplaatje niet voorhanden lijkt. Desondanks moet Ajax razendsnel met een serieus signaal richting Ziyech komen. Laat hem financieel met het openbreken van zijn contract, een salarisverhoging of stevige bonus weten dat hij voor de club onmisbaar is om de gestelde doelen te halen. Zoals PSV deze zomer Luuk de Jong, Steven Bergwijn en Jeroen Zoet financieel beloonde voor hun loyaliteit.”

Hij gaat verder met zijn verhaal: “Volgens Overmars is geld niet belangrijk. Dus waar wacht de technisch directeur nog op? Niemand zal er wakker van liggen als Ajax over de brug komt en Ziyechs financiële plaatje gelijk trekt met de grootverdieners Tadic en Blind. Loon naar prestatie.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.