Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax gaat voor grote verrassing en biedt ‘enorme zak met geld’

Ajax is van plan om er alles aan te doen om Hakim Ziyech in Amsterdam te houden. Ze willen de creatieve middenvelder een nieuw contract geven met een sterk verbeterd salaris.

De Telegraaf schrijft op dinsdagochtend: “Ajax speelt vanavond de belangrijkste wedstrijd sinds de verloren kampioenswedstrijd bij De Graafschap. De club verdedigt in Oekraïne de 3-1 thuisoverwinning op Dinamo Kiev en hoopt voor het eerst in vier jaar de groepsfase van de Champions League te bereiken. Maar ook áchter de schermen wil de directie een topprestatie leveren. De Amsterdammers zijn met Hakim Ziyech in gesprek over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot medio 2021 lopende contract.”

De krant gaat verder: “De contractverlenging zou een van de meest opzienbarende acties van deze transferzomer zijn. De smaakmaker van Ajax liet er eind vorig seizoen geen misverstand over bestaan een transfer te willen maken, was zelfs rond met AS Roma, maar die deal liep spaak nadat de Romeinen hun eerste bod bij Ajax weigerden te verhogen.” Volgens het medium kan Ziyech in ieder geval uitkijken naar een enorme salarisverhoging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.