Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luis Suárez heeft vervelende boodschap voor Ajax’

Luis Suarez lijkt bezig aan zijn laatste seizoen als speler van FC Barcelona. Volgens volgers is hij minder als eerdere seizoenen dus een vertrek lonkt. De Catalanen zouden daarom al uitkijken naar een potentiele vervanger van de goalgetter.

Suárez kan zijn toekomst in Barcelona voortzetten door dit seizoen alsnog een hoog niveau te halen, maar de aanvaller houdt zelf ook rekening met een transfer. Volgens Don Balón liggen er al aanbiedingen op tafel vanuit China en de Verenigde Staten. Zelf sluit hij dergelijke opties niet uit.

Suárez hoopt op een goede manier af te sluiten in Barcelona en gaat dit seizoen rustig bekijken wat de beste optie is. Een vertrek uit Europa is daarbij ook een optie. Dat zou slecht nieuws betekenen voor Ajax, dat stiekem rekende op een terugkeer in Amsterdam zodra hij de internationale top zou verlaten.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.