Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet 15 miljoen euro betalen om absolute toptransfer af te ronden’

PSV heeft nog altijd een oogje op de Mexicaanse middenvelder Erick Gutierrez. Er zal wel haast geboden zijn want de transfermarkt is nog maar even open.

Voetbal International schrijft over de stand van zaken: “Door de grilligheid van Rigo en het feit dat Hendrix en Rosario te veel dezelfde types zijn, zal PSV alles op alles zetten om een ervaren dynamische middenvelder te kopen of te huren. Een goede passer of een type-Marco van Ginkel die met loopvermogen voor het doel komt en net als de voormalige PSV’er scorend vermogen heeft.”

Het blad gaat verder: “Erick Gutiérrez is een speler die veel genoemd wordt en PSV heeft ook wel degelijk nog steeds interesse in de Mexicaanse middenvelder van Pachuca. Maar de transfersom van naar verluidt vijftien miljoen euro voor Guti, de beste vriend van Hirving Lozano, is voor PSV veel te hoog. De Eindhovenaren kunnen nog een poging ondernemen de 23-jarige aanvoerder van Pachuca te huren, maar de kans dat de Mexicanen daaraan meewerken, is heel klein.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.