Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: PSV besteed Champions League-miljoenen direct aan een topspeler (DEFINITIEF!)

PSV heeft na de plaatsing voor de groepsfase in de Champions League direct een versterking binnengehaald. Volgens Voetbal International komt Érick Gutiérrez namelijk naar Eindhoven toe.

“PSV heeft de zoektocht naar een nieuwe middenvelder succesvol afgerond. De Eindhovenaren staan op het punt zich te versterken met Érick Gutiérrez, die wordt overgenomen van Pachuca. Er ligt een contract tot de zomer van 2023 op hem te wachten. Met Gutiérrez haalt PSV een middenvelder binnen waar het al maanden mee bezig is. De 23-jarige Mexicaanse international leek aanvankelijk echter onhaalbaar. Een eerste bod van PSV werd door Pachuca zelfs als beledigend ervaren. Nu hebben beide clubs elkaar alsnog gevonden.”

Men gaat verder: “Gutiérrez werd al op zeer jonge leeftijd gescout door Pachuca, waar hij eerst in de jeugd en daarna in het eerste jarenlang samenspeelde met Hirving Lozano. De twee groeiden uit tot boezemvrienden en Lozano liet de laatste maanden dan ook regelmatig weten te hopen dat Gutiérrez ook naar Eindhoven zou komen.” Het is nog onbekend hoeveel PSV precies betaalt voor zijn nieuwe aanwinst, al gaat het hoogstwaarschijnlijk om een pittig bedrag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.