Voetbal4u.com

Eredivisie LASTMINUTE: Ajax gaat tóch nog iemand halen op de transfermarkt

Ajax wil toch nog de transfermarkt op om een nieuwe spits te halen. Dit vanwege de constante blessures van Kasper Dolberg.

In gesprek met De Telegraaf zegt coach Erik ten Hag: “In de Champions League heb je twee goede centrumspitsen nodig…” Daar voegt hij vervolgens aan toe: “Als we ons op bepaalde posities kunnen versterken, zal ik daar zeker naar kijken en met de directie over in gesprek gaan. We zullen dat niet nalaten.”

Ten Hag legt uit: “We hebben alle posities behoorlijk bezet. Al is Kasper Dolberg natuurlijk al heel lang afwezig in de spits. We hopen dat Kasper zo snel mogelijk weer aan boord is. Maar op het moment dat ik bij Ajax tekende (december 2017, red.) kreeg ik de mededeling dat hij geblesseerd was geraakt en sindsdien heb ik nauwelijks over hem kunnen beschikken. En ja, in de Champions League heb je wel twee goede centrumspitsen nodig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.