Voetbal4u.com

Eredivisie Vleugelflitser Bryan Linssen heeft transfernieuws voor Feyenoord

Bryan Linssen mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord, Dit is ook de spelers van Vitesse ten gehore gekomen en daarom hebben ze al meerdere keren het liedje ‘Hand in hand kameraden’ ingezet.

In een gesprek met de Gelderlander zegt hij er het volgende over: “Ik kan op zo’n moment vrolijk meezingen, maar ik heb zelf niks gehoord van Feyenoord, hoor. Het is kleedkamerhumor. Op internet circuleren heel veel geruchten. Daarover wordt dan in de spelersgroep automatisch gesproken. En ja, er is ook ruimte voor een beetje sarren en plagen. Een beetje zingen. Mooi man.” Vervolgens stelt hij de fans van Vitesse gerust: hij blijft. “Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin bij de club. Waarom zou ik weg willen? Een volgende stap? Ik ben 27 jaar. Ik kan hier nog mooie seizoenen meemaken. Ik ben nu niet bezig met een overgang, ook niet naar het buitenland.”

Linssen reageert zich vooral op Ajax, dat in het aankomende weekend op bezoek komt in Arnhem. “Ajax heeft een heel goed team. We kunnen dus aan de bak. Vitesse heeft deze zomer goede zaken gedaan op de transfermarkt. Het geraamte is blijven staan. Er zijn in de basis maar enkele veranderingen doorgevoerd (doelman Eduardo, Maikel van der Werff en Jake Clarke-Salter in het verdedigingscentrum en Matus Bero als schaduwspits). Maar dan nog moeten wij een topdag hebben en Ajax een tobdag. Dan maken we kans. Ajax heeft de groepsfase van de Champions League bereikt. Dat zegt genoeg over de kracht van die spelersgroep.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.