Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax wil transferperiode afsluiten met enorme klapper’

Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Ajax nog een speler gaat aantrekken maar toch willen ze goede zaken doen. Op dit moment zijn ze namelijk bezig om het contract van Hakim Ziyech op te waarderen. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ziyech is dit seizoen vooralsnog dé smaakmaker bij Ajax. De Marokkaanse international wilde eigenlijk vertrekken, maar zag interesse van AS Roma en Olympique Lyon niet tot een transfer leiden. Inmiddels heeft hij het weer uitstekend naar zijn zin bij de Nederlandse topclub, die met Daley Blind en Dusan Tadic twee nieuwe sterkhouders contracteerde.

Ajax heeft dan ook het gevoel dat Ziyech best wil blijven. Hoewel er nog geen sprake is van zicht op een record, heeft de club goede hoop dat Ziyech een nieuw contract gaat tekenen. Tadic en Blind verdienen Premier League-achtige salarissen bij Ajax en de verwachting is dat Ziyech qua inkomen eveneens een forse klapper kan maken in de Johan Cruijff Arena.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.