Voetbal4u.com

Eredivisie Nieuwe klap: ‘Feyenoord moet de plannen voor een nieuw stadion bijstellen’

Slecht nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers moeten de plannen voor een nieuw stadion bijstellen. Een intern rapport van de International Stadia Group (ISG) toont aan dat een aantal financiële stellingen onjuist is.

“Experts hielden op verzoek van Feyenoord het bedrijfsplan van het stadion tegen het licht. De constatering was dat de plannen ‘haalbaar en weloverwogen’ zijn. Feyenoord is nu bezig om de zogenoemde business case te actualiseren. De totale omzet van het nieuwe stadion is begroot op 100 miljoen euro”, aldus het AD. Deze aanpassing zal geen grote invloed hebben.

Het mega-project moet 444 miljoen euro gaan kosten. De financiering hiervoor is nog niet rond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.