Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax beloond Hakim Ziyech met een fenomenaal contract

De verwachting was dat Hakim Ziyech Ajax zou gaan verlaten maar het liep anders. De Amsterdammers hebben hem inmiddels beloond met een fenomenaal contract. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hakim Ziyech wordt maandag gekroond als voetballer van het jaar. Naast de Gouden Schoen, die hij daarbij ontvangt, weet hij zich vanaf vandaag ook gewaardeerd met een fenomenaal contract bij Ajax. Gisteravond kreeg de sterspeler het nieuws over een grote opwaardering van zijn tot 2021 doorlopende verbintenis.”

Het medium gaat verder: “Hakim Ziyech hoort nu tot de beste betaalde spelers van Nederland. Het past bij zijn status in het elftal van Ajax.” Het is onbekend wat de Marokkaanse technicus precies is gaan verdienen in de Johan Cruijff ArenA, maar we mogen aannemen dat zijn jaarsalaris gelijkgetrokken is met dat van aanwinsten als Dusan Tadic en Daley Blind. Dat is een extra reden voor Ziyech om ook in de winterstop bij Ajax te blijven, ondanks de interesse die dan hoogstwaarschijnlijk weer op gang komt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.