Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘PSV waagde nog poging bij oud-speler van Feyenoord en Real Madrid’

PSV heeft geprobeerd om een voormalig speler van Feyenoord en Real Madrid te contracteren. Dit was voordat er een akkoord was bereikt over de komst van Erick Gutierrez naar Eindhoven.

De focus zou volgens het Algemeen Dagblad hebben gelegen op Nuri Sahin, die overbodig was geraakt bij Borussia Dortmund. Eerder speelde de ervaren Turk ook nog voor Real Madrid, Liverpool en één seizoen op huurbasis bij Feyenoord (seizoen 2007-2008, 6 goals in 29 optredens).

In 2013 keerde hij terug bij BVB, maar daar mocht hij dus weg. PSV zag wel heil in een samenwerking, maar schakelde terug naar Gutiérrez toen duidelijk werd dat hij tóch haalbaar zou zijn. Uiteindelijk tekende Sahin vlak voor het sluiten van de markt bij Werder Bremen, waar hij concurrent wordt van Davy Klaassen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook