Voetbal4u.com

Eredivisie PSV’er: “Ik snap wel dat ze bij Ajax baalden”

In de jeugdopleiding maakte Donyell Malen deel uit van Ajax. Hij vertrok op jonge leeftijd naar Engeland om daarna terug te keren bij PSV. Daar maakt hij nu de laatste weken furore. Toen Frank de Boer nog trainer was van Ajax was hij al gecharmeerd van hem.

De coach liet omtrent de Champions League-voorrondewedstrijd tussen PSV en BATE Borisov weten: “Het is zeker een leuke jongen. Hij speelde bij Ajax in de jeugd. Wij waren een beetje pissed omdat hij naar Arsenal ging. Wij zagen in hem een volwaardige Ajax-speler.” Malen, die nu natuurlijk in Eindhoven speelt, reageert in gesprek met de NOS: “Ik snap wel dat ze bij Ajax baalden van mijn vertrek, want ik ben een goede speler.”

De jongeling gaat verder: “Het was destijds een keuze en die moet iedereen accepteren. Arsenal kwam met een plan en ik ging daar voor honderd procent voor. Ik zou het zo nog een keer hebben gedaan, want ik ben nu dicht bij waar ik wil zijn.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.