Voetbal4u.com

Eredivisie AS ROMA: ‘Tegen deze aanbieding voor Hakim Ziyech zei Ajax ‘nee”

Lange tijd leek het erop dat Hakim Ziyech zou vertrekken naar AS Roma. Toch kwam het niet tot een akkoord. Het medium RomaNews komt nu met wat details.

Ziyech bereikt deze zomer daadwerkelijk een akkoord met AS Roma. De middenvelder zei ‘ja’ tegen een vijfjarige aanbieding van de Romeinen, maar Ajax zelf zorgde vervolgens voor een struikelblok. In Amsterdam werd een vraagprijs van minimaal 37,5 miljoen euro gehanteerd.

Ajax rekende zelf op een akkoord. Naast AS Roma waren namelijk ook clubs als Borussia Dortmund, Everton en West Ham United in de race. Roma deed bovendien een aanbieding van bijna 30 miljoen euro, inclusief bonussen. Na het mislopen van Malcom deed men zelfs nog een nieuwe poging voor Ziyech, maar Ajax hield voet bij stuk.

Ziyech heeft zelf al aangegeven in januari niet te willen vertrekken. Pas volgend jaar zomer staat de middenvelder in principe weer open voor nieuwe onderhandelingen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.