Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic komt met opvallende onthulling over Ajax-transfer

De transfer van Dusan Tadic naar Ajax was opmerkelijk te noemen. In een interview met de Volkskrant onthuld de smaakmaker dat hij veel geld heeft ingeleverd om bij Ajax te kunnen gaan spelen.

Bij de Premier League-club Southampton verdiende de technicus meer dan hij op dit moment doet in de Johan Cruijff ArenA. Heel erg vindt de international van het nationale elftal van Servië dat echter ook weer niet… “Ik heb genoeg verdiend, ik wil prijzen winnen en zeg ook eerlijk dat ik zo gek ben van het spelletje dat ik nog tot ver na mijn 35ste wil doorvoetballen.”

De Saints wilden Tadic best langer vastleggen, maar daar had de voetballer geen zin in. “In de Premier League is het tempo zó hoog, is iedereen zó sterk en je hebt er geen winterstop. Dat vrat aan mijn lijf.” Bovendien stelt hij voorop: “Het gaat bij mij om gevoel. Kijk, ik was als jongetje fan van Ajax. Ajax voelt magisch. Dat zal jij ook hebben als je denkt aan je eerste verliefdheid, niet?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.