Voetbal4u.com

Eredivisie OPSTELLING: ‘Feyenoord kiest voor deze elf tegen NAC’

Vanmiddag om 16.45uur speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen NAC.  De verwachting is dat oefenmeester Giovanni van Bronckhorst niet met verrassingen zal komen. Het Algemeen Dagblad schrijft dat de coach zal kiezen voor zijn gebruikelijke elf spelers, met Justin Bijlow op doel en Jerry St. Juste, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Tyrell Malacia in de verdediging. Het middenveld wordt gevormd door Jordy Clasie, Jens Toornstra en Tonny Vilhena, en Steven Berghuis, Robin van Persie en Sam Larsson moeten gevaar stichten voor het vijandelijke doel.

In de laatste dagen van de transferwindow deed Feyenoord helemaal niets meer, maar Van Bronckhorst denkt desondanks dat zijn team sterk genoeg is om mee te spelen om het kampioenschap. ” Of deze selectie dan goed genoeg is om de strijd aan te gaan met Ajax en PSV? Dat denk ik wel, ja.”

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.