Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord wil uitpakken en heel bijzondere speler naar Rotterdam halen’

Feyenoord deed het deze transferperiode rustig aan met aankopen. Technisch directeur Martin van Geel wil het over een andere boeg gaan gooien en zich gaan richten op jonge talenten.

Volgens MLS Transfers heeft de Nederlandse bekerwinnaar namelijk zijn pijlen gericht op Gianluca Busio (16). De Amerikaan, die ook over een Italiaans paspoort beschikt, maakte zichzelf een bijzonder persoon in de Amerikaanse voetbalwereld. Doordat hij op zijn vijftiende bij Sporting Kansas City al een akkoord sloot voor een profcontract (als een homegrown-player) is hij de één-na-jongste Amerikaan die dat ooit deed.

Later maakte Busio voor Sporting Kansas City op zijn 16e al zijn debuut. Hij is daarmee veruit de recordhouder van de titel ‘jongste debutant ooit’ bij de Major League Soccer-club. De centrale middenvelder maakte bij die debuutwedstrijd overigens gelijk de assist voor de winnende treffer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.