Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kersverse PSV-aanwinst is een mix tussen Guardado en Pereiro’

PSV is in haar nopjes met het binnenhalen van de Mexicaan Erick Gutierrez. De middenvelder had meerdere opties maar wilde perse naar Eindhoven komen.

“In Mexico kunnen ze vijftien, zestien miljoen euro per speler betalen”, vertelt de Mexicaanse journalist Daniel Reyes van PSV TV. “Jesus Martinez (voorzitter Pachuca red.) zei ook in een interview: Ik kon meer geld krijgen van Monterrey of Tigres, maar Guti wilde naar PSV.”

Martinez weet dat Gutiérrez vaak vergeleken is met oud-PSV’er Andrés Guardado. “Ik denk dat Guti dingen van Guardado heeft, maar Guardado is als linksback begonnen bij Atlas Guadalajara. Guti speelt alleen als middenvelder. Hij is begonnen als nummer 10, daarna als nummer 5. Guardado is een speler die meer rekent op zijn fysiek, op zijn kracht. (…) Guti is een mix tussen Guardado en Pereiro.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.