Voetbal4u.com

‘Sergiño Dest gratis en voor niets naar PSV’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Sergino Dest zal zich weer gaan voegen bij de selectie van PSV. De Eindhovenaren vonden de koopoptie van elf miljoen te gortig, maar schijnen nu een andere optie te hebben gevonden.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “De huidige prijs ligt heel ver onder de eerdere optie. Sterker nog: Dest komt voor niets naar Eindhoven en is dus transfervrij. Wel deelt FC Barcelona voor een flink deel mee in een eventueel toekomstig transferbedrag en krijgt Dest een absoluut topsalaris, naar PSV-begrippen.”

Dat percentage ligt hoogstwaarschijnlijk op enkele tientallen procenten, mét een maximumbedrag… “De clubs hebben het exacte getal niet naar buiten gebracht, maar aannemelijk is dat de Spaanse topclub dus nog flink meedeelt bij een toekomstige transfer aardig wat miljoenen kan verdienen.”

Het ED rept van een win-winsituatie: “De Eindhovenaren hebben gebruik gemaakt van de situatie bij FC Barcelona, dat de speler graag wilde verkopen om van het salaris af te zijn. In ruil voor het doorverkooppercentage is afgesproken dat PSV niets betaalt en het salaris van Dest overneemt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *