Voetbal4u.com

Voetbalwedden

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan is voetbalwedden vast iets wat je hebt gedaan tijdens een EK of een WK. Zo’n voetbalweddenschap maakt een voetbalwedstrijd meteen een stuk spannender. Want gaat jouw voetbalploeg er met de winst vandoor of weet de tegenpartij op het allerlaatste moment nog te scoren? Toch is het zeker niet alleen de spanning die telt. Als je namelijk slim wedstrijden voorspelt met voetbalwedden, kun je er veel geld mee winnen.

Voetbalwedden op competities uit de hele wereld

Het wedden op voetbal is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat komt onder andere door het grote aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld gaan gokken op wedstrijden uit de Champions League, Europa League, de Eredivisie, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A. Alle grote competities zijn vertegenwoordigd bij voetbal wedden. Maar de meeste bookmakers richten zich niet alleen op de belangrijkste voetbal competities en toernooien. Het kan dus zomaar gebeuren dat je binnenkort ook geld inzet op een Australisch duel tussen Perth Glory en de Newcastle Jets. Door deze grote variatie zijn weddenschappen echt voor iedereen interessant.

Soorten weddenschappen

Als je eens rustig bij de bookmakers rondkijkt dan ontdek je direct hoeveel verschillende soorten weddenschappen er bestaan. Beginners gokken bij bookmakers vaak op de einduitslag. Bij deze traditionele 1X2 weddenschap zet je je geld in op de thuisploeg, de uitclub óf op gelijkspel. Maar er zijn meer mogelijkheden. Misschien wil je wel gaan wedden op de topscorer of op het aantal gele kaarten. Bij live voetbalweddenschappen kun je zelfs aangeven welk team het volgende doelpunt scoort. Of wordt er volgens jou überhaupt niet gescoord in de komende 10 minuten? Jij mag het zeggen.

Hoe pak je het aan?

Als je wilt gaan wedden op voetbal dan moet je je eerst inschrijven bij een bookmaker. Enkele bekende bookmakers zijn NetBet en 888Sport. De afgelopen jaren zie je een flinke toename in aanbieders van online casino en online sportweddenschappen. Er is dus veel aanbod. Oriënteer je daarom dus goed voordat je een definitieve keuze maakt.

Je kunt pas gaan wedden als er voldoende geld in je account staat. Bij de meeste online bookmakers is het gewoon mogelijk om via iDEAL te betalen. Andere populaire betaalmethodes zijn creditcards en e-wallets zoals Skrill en Neteller. De eerste storting levert vaak meteen een hoge bonus op. Veel bookmakers belonen nieuwe spelers namelijk met een 100% stortingsbonus. Dat betekent dat zij het bedrag van je eerste storting verdubbelen. En dat extra speelgeld is toch maar mooi meegenomen.

Het zijn de feiten die tellen

Je hebt een account aangemaakt én er staat inmiddels voldoende geld op. Dan is het tijd voor de eerste weddenschap. Je kunt natuurlijk gaan wedden op de eerstvolgende wedstrijd van de favoriete club. Maar als je op de lange termijn succesvol wilt zijn dan is dat niet de beste tactiek. Ervaren gokkers pakken het vooral strategisch aan. Ze schakelen hun gevoel uit en kijken puur naar de feiten. Hoe fit is de topscorer? Zijn er misschien schorsingen? En niet onbelangrijk: hoe hebben beide teams in het verleden tegen elkaar gespeeld? Dit soort informatie is essentieel voor iedere voetbalgokker.

Handige tips voor de beginnende gokker

Bij voetbalweddenschappen draait het niet alleen om geluk. Spreiden van je kansen is al een simpele maar effectieve strategie. Zet je geld dus niet steeds in op één enkele wedstrijd. Als je het geld over meerdere wedstrijden spreidt dan kun je eventuele verliezen gemakkelijk compenseren. Het is ook verstandig om meerdere bookmakers in de gaten te houden. Zij hanteren namelijk allemaal hun eigen odds. Hierdoor ben je de ene keer het beste uit bij Bwin en de volgende keer levert een weddenschap bij Toto juist de hoogste winst op.