Voetbal4u.com

BREAKING: ‘FC Barcelona maakt aanbieding stúkken aantrekkelijker voor Ajax’

Er is FC Barcelona veel aangelegen om Frenkie de Jong over te gaan nemen van Ajax. Elke dag valt er wel iets over te lezen in de Spaanse media. Deze week nog komen afgevaardigden van de Catalaanse grootmacht naar de Johan Cruijff ArenA om te onderhandelen.

El Mundo Deportivo weet dat technisch directeur Éric Abidal nog steeds mikt op een transfer voor de aankomende deadline. De Franse oud-voetballer zou echter ook wel tot het inzicht zijn gekomen dat zijn tegenhanger Marc Overmars hier gewoon niet aan mee wil werken. Het lijkt erop dat de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez daarom een aanbieding uit zal brengen die stukken aantrekkelijker is voor Ajax.

De directeurs in het Camp Nou-stadion willen er zeker van zijn dat De Jong over een jaartje wél de overstap maakt naar LaLiga. Manchester City wil hem ook hebben, evenals Paris Saint-Germain, en het wordt de Catalanen wat heet onder de voeten. Daarom zouden ze een eerste optie willen bemachtigen op de jonge spelmaker. Na het aankomende voetbalseizoen verhuist hij dan alsnog naar Barcelona voor een bedrag van ongeveer 50 miljoen euro.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *