Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-transfer krijgt goedkeuring: ‘Hard nodig, en wel snel’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord op korte termijn de beschikking krijgt over een nieuwe speler. Clubwatcher Martijn Krabbendam heeft namelijk een goed gevoel dat de transfer van Jordy Clasie er binnenkort doorheen komt.

De journalist zag bij het oefenduel tegen Fenerbahçe (3-3) namelijk hoe erg Karim el Ahmadi werd gemist. “Als ze Clasie erbij hebben, heb je een speler die de boel goed neerzet. Een regisseur, die ze nu missen. Daar gaan andere spelers ook weer beter door spelen. Dus Feyenoord heeft wel een typ Jordy Clasie nodig, en wel zo snel mogelijk”, stelt Krabbendam bij VI.

Verder blijft hij zich zorgen maken over bijvoorbeeld Steven Berghuis, die zich tegen Fenerbahce ook weer liet zien (twee goals en een assist). “Hij ontwikkelt zich ook uitstekend, international. Dat soort spelers zijn voor clubs natuurlijk altijd interessant”, stelt Krabbendam.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.