Voetbal4u.com

Danny Koevermans in gesprek met Club Brugge

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Danny Koevermans gaat volgend seizoen mogelijk aan de slag in de Belgische competitie. De aanvaller van PSV staat namelijk in de belangstelling van Club Brugge. Volgens Voetbalkrant zijn er intussen zelfs al gesprekken geweest tussen beide partijen.

Koevermans heeft er een wisselvallig seizoen opzitten in de Eredivisie. De 31-jarige Nederlander kwam afgelopen seizoen niet verder dan dertien basisplaatsen en negen invalbeurten, maar anderzijds deed de goaltjesdief wel elf keer de netten trillen. Dat is ook Club Brugge niet ontgaan. De voormalige Belgische landskampioen is op zoek naar een aanvaller, aangezien Wesley Sonck zijn contract in het Jan Breydelstadion niet wil verlengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *