Voetbal4u.com

Nieuws Geen WK voor John Obi Mikel

John Obi Mikel gaat niet naar het WK in Zuid-Afrika. De middenvelder ondervindt nog teveel hinder van een blessure.

“We hebben Mikel direct uit de selectie gehaald nadat hij ons vertelde dat hij zijn carrière niet in gevaar wilde brengen”, vertelt een woordvoerder van het Nigeriaans elftal op de Fifa-website. Mikel, een van de belangrijkste spelers in het team van bondscoach Lars Lagerbäck, wordt waarschijnlijk vervangen door een van de zeven spelers die maandag afvielen voor de officiële WK-selectie.

De 23-jarige Mikel is na Michael Ballack, Michael Essien en Didier Drogba de vierde speler van Chelsea die afhaakt met een blessure.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!