Voetbal4u.com

Engeland Liverpool wil Harry Redknapp als nieuwe trainer

Harry Redknapp kan trainer worden van Liverpool. De Engelse trainer, momenteel in dienst bij Tottenham Hotspur, is volgens Sky Sports een grote kandidaat om bij The Reds de vertrokken coach Rafael Benitez op te volgen.

Benitez zette deze week een punt achter zijn zesjarig trainerschap bij Liverpool. Clubicoon Kenny Dalglish informeerde eerst bij Guus Hiddink, maar deze bleek onhaalbaar. Redknapp is de volgende kandidaat op de lijst. De Engelsman is een ervaren rot in het vak, maar trainde nog nooit een echte topclub. De laatste seizoenen heeft hij bij Southampton, Portsmouth en Tottenham boven verwachting gepresteerd. Met de Spurs troefde hij Manchester City af in de strijd om Champioins League-voetbal.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.