Voetbal4u.com

Eredivisie Nathaniel Will van Ajax naar NEC

Nathaniel Will zet zijn carriere voort bij NEC. Hij komt transfervrij over van Ajax.

De rechtsback maakte de afgelopen seizoenen zijn minuten in Jong Ajax. Will haalde echter nooit het eerste elftal van de hoofdstedelingen. Het contract van de jongeling, dat tot medio 2010 liep, werd dan ook niet verlengd.

Naast het aantrekken van Will verzekerde NEC Nijmegen zich vrijdag ook van de diensten van Niki Zimling. De Deen wordt voor een seizoen gehuurd van Udinese. De middenvelder was al met de Eredivisieclub op trainingskamp in Curaçao.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.