Voetbal4u.com

Duitsland Arnautovic duurste Oostenrijker aller tijden

Marko Arnautovic mag zich de duurste Oostenrijkse voetballer ooit noemen. De aanvaller werd voor een bedrag van 6,5 miljoen euro verkocht door Twente aan Werder Bremen.

Twente zag de transferwaarde van Arnautovic, die in Duitsland voor vier jaar tekende, door een zware voetblessure dalen. Vorig jaar zomer verhuurden de Tukkers de aanvaller aan Internazionale, dat de speler voor negen miljoen euro zou overnemen, mits hij in minstens tien competitieduels in actie zou komen. Mede door zijn kwetsuur kwam Arnautovic slechts tot drie invalbeurten.

Werder Bremen is tevreden met het aantrekken van de vleugelspits. “We zijn blij dat het mogelijk was om zonder problemen te onderhandelen met Twente”, liet manager Klaus Allofs eerder weten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.