Voetbal4u.com

Eredivisie De Vries teleurgesteld in Van Marwijk

Dorus de Vries heeft in de Britse media een opvallende uitspraak gedaan. De sluitpost had zichzelf namelijk graag op het WK in actie zien komen. “Ik ben even goed als de huidige doelmannen van Oranje.”

Volgens De Vries is hij net zo goed als Maarten Stekelenburg, Sander Boschker en Michel Vorm. “Ik heb het goed gedaan in Engeland, steeds meer mensen wilden me aan het werk zien”, aldus de doelman. “Maar zelfs dan is het nog moeilijk voor me. De staf van Nederland heeft zoveel excuses, ze zullen nog steeds zeggen dat Swansea een kleine club is.”

De 29-jarige goalie had graag een eerlijke kans willen krijgen. “Ik denk dat ze naar de persoon moeten kijken en niet naar de club”, zei De Vries, die in het verleden nog onder contract stond bij onder andere ADO Den Haag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.