Voetbal4u.com

HoofdnieuwsNieuws Arjen Robben kan toch naar het WK

Arjen Robben gaat toch mee naar het WK in Zuid-Afrika. Dit liet Robben weten in het programma Studio Voetbal.

Onderzoek in het ziekenhuis wees zondag uit dat de hamstringblessure van Robben minder ernstig is dan gevreesd. De Groninger heeft zaterdag in de gewonnen oefenwedstrijd van Nederland tegen Hongarije (6-1) een klein scheurtje in zijn linkerhamstring opgelopen. Het is nog niet precies duidelijk hoe lang Robben niet kan voetballen.

Het is echter aannemelijk dat de vedette van Bayern München tijdens het WK in Zuid-Afrika nog in actie kan komen. “Ik heb besloten voorlopig geen vervanger voor Arjen op te roepen en hem zodoende alle kans te geven om zich tijdig bij onze selectie aan te sluiten. De komende dagen wordt bekeken wanneer Robben zal afreizen naar Zuid-Afrika”, licht Van Marwijk toe. Oranje is zondag al gearriveerd in Johannesburg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.