Voetbal4u.com

Eredivisie MVV-spelers waarschijnlijk donderdag transfervrij

De spelers van MVV krijgen al maanden geen salaris meer uitgekeerd door de club. Als de club voor donderdag dit niet heeft opgelost zijn de spelers transfervrij.

“Het ziet er niet naar uit dat MVV de salarissen voor donderdag gaat betalen. Volgens de wet zijn de spelers dan transfervrij. De onderhandelingen tussen de club en de schuldeisers lopen moeizaam. De schuldeisers gaan zelf failliet als ze de schuld van MVV kwijtschelden”, aldus de woordvoerder van de club. Een akkoord met de schuldeisers is echter een van de eisen van de gemeenteraad van Maastricht.

Bereiken beide partijen geen akkoord, dan onderneemt de gemeente Maastricht actie en gaat het stadion De Geusselt verkopen. Ernest Faber, de trainer van dit seizoen, heeft zijn conclusies al getrokken. De oefenmeester liet zijn tweejarig contract ontbinden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.