Voetbal4u.com

Eredivisie Sparta benadert Jan Everse als nieuwe trainer

Sparta wil Jan Everse als nieuwe trainer contracteren. Hij moet de opvolger worden van Aad de Mos.

Everse is al bekend in de Jupiler League, de coach was eerder zeven seizoenen oefenmeester van FC Zwolle. Ook de club uit Rotterdam is geen onbekende voor de 56-jarige trainer. In zijn tweede seizoen in 1999 kon hij de ploeg in de Eredivisie houden na een spannende ontknoping.

Er is momenteel geen club waar Everse aan het roer staat, dus kan Sparta hem voor niets aantrekken. RTV Rijnmond meldt ook dat de onderhandelingen al snel zullen worden afgerond. De humoristische trainer moet Aad de Mos opvolgen, die na de degradatie vorig seizoen zelf opstapte. De Mos gaf aan niet te kunnen werken in Jupiler League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.