Voetbal4u.com

Jonathan Reis mogelijk terug naar PSV

Jonathan Reis keert volgend seizoen wellicht terug naar PSV. De aanvaller werd eerder dit seizoen ontslagen door de Eindhovenaren na het gebruik van cocaine.

De directeur zal binnenkort naar Brazilië afreizen om met de zaakwaarnemer van de aanvaller te praten. “De rechten van Reis liggen nog bij PSV. Hij is nog jong en zeer talentvol. We willen er zeker nog energie in steken. Binnenkort praat ik met zijn zaakwaarnemer.”

De 21-jarige Reis begon zijn actieve loopbaan bij Atlético Mineiro. Daarna werkte de Braziliaan een stage af bij PSV en kreeg na zijn proefperiode een contract aangeboden. In totaal kwam de aanvaller slechts tot vijftien duels in drie seizoenen. In Eindhoven wist hij drie keer het net te vinden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *